Programma 2017

Dit is het programma voor het jaar 2017.

De activiteiten vinden plaats in Zaal Gieling Groessen aan de Dorpstraat, aanvang 2 uur.

10 januari 2017    Nieuwjaarsreceptie en jaarvergadering.   Hierbij nodigen wij al onze leden uit op onze nieuwjaarsreceptie.

 

20 januari  Groessense Pronkzitting.   Dit jaarlijks terugkerend programma wordt gevuld door artiesten van eigen bodem. Ook voor dit seizoen zijn veel artiesten weer volop aan het repeteren en hard aan het werk om ons een fantastische en afwisselende Pronkavond te bezorgen.

 

7 februari  Sjoerd Geurts.   Sjoerd komt ons op zijn eigen ludieke manier vertellen wat er allemaal mogelijk is met de mobiele telefoon, u moet hierbij denken aan b.v. Skype en Facebook.   (Duim wisseltrofee overhandigen)

 

28 februari   Carnaval samen met het koor Tijdloos. De Deurdreiers zullen met Prins Ralf de 1e, zijn adjudant Jeroen Visser, de jeugdprins Jesse Duits, zijn prinses Daphne Lips en jeugd president Sara Holkenborg aanwezig zijn.   Ook zal Prins Ralf de 1e de Senioren Duim uitreiken en zijn we natuurlijk benieuwd wie dit jaar  de eer toekomt.

 

21 maart Goochelaar Rich Magic staat garant voor absolute topkwaliteit en bijzonder entertainment van hoogstaand niveau.

 

25 april Golf en activiteit bij Gieling.  Wie gaat ermee golfen bij Pitch&putt Golf in Doetinchem. Voor de mensen die niet mee gaan met het golfen organiseren we in zalencentrum Gieling een gezellige middag die om 14.00 uur begint.

 

16 mei Uitje naar de Rotterdamse havens. Per touringcar naar Rotterdam en daar een rondvaart door Europaas grootste haven.

 

20 juni Afsluiting seizoen. Bezoek achter de dijk en activiteit Gieling. Onder leiding van IVN natuurgids Riet Buurman een rondje Jezuietenwaai. En voor de mensen die niet mee kunnen en of dit niet zien zitten zal er voor een gezellig alternatief gezorgd worden in zalencentrum Gieling.

 

5 september Opening seizoen

 

10 oktober Rianne Mulder komt ons informatie geven over gezond eten.

 

14 november Komt een Openbaar Vervoer ambassadeur ons informeren over wat het Openbaar Vervoer ons te bieden heeft.  
 

5 december

 

Sinterklaas

 

19 december Kerstviering